perjantai 14. helmikuuta 2014

Kolmen suklaan ystävänpäivä juustokakku



Hyvää ystävänpäivää kaikille lukijoille!
Täytyhän sitä ystävänpäivänä leipoa jotain
"pientä". Tästä kakusta kyllä tulikin aika kookkaan kokoinen ja riittää varmasti monelle henkilöllekin. Monta viikkoa olin miettinyt tätä kolmen suklaan kakun kokeilemista ja vihdoinkin löysin aikaa ja hyvän välin alkaa leipomaan sitä.Käytin tässä kakussa Pandan suklaata.



Tämä on suklaan ystävän unelma,paitsi ketäpä ei suklaasta nauttisi :) Kokeile sinäkin tätä minun ohjettani ja tarjoa ystävälle. 

 POHJA
1 1/2 pötköä domino keksejä
50 grammaa margariinia

TÄYTE 1
130g tummaa suklaata
1 prk vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
100g tuorejuustoa
3liivatelehteä
1dl kahvia

TÄYTE2
130g valkosuklaata
2dl kuohukermaa
100g mascarponejuustoa
3liivatelehteä
1dl kuumaa vettä

TÄYTE3
130g normaalia maitosuklaata
100g tuorejuustoa
1prk vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
3liivatelehteä
1dl kahvia


1.Murskaa dominot pieneksi rouheeksi.Laita rasva sulamaan mikroon. Vuoraa irtopohja vuoka leivinpaperilla. Sekoita doinot ja sulanut rasva keskenään ja painele vuoan pohjan peitoksi.
2.Valmista täyte 1.Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Murskataan suklaat pieneksi rouheeksi. Vaahdotetaan vaniljakastike ja sekoitetaan joukkoon tuorejuusto. Liota liivatteet kuumaan kahviin ja sekoita joukkoon.
3.Kaada seos vuokaan alimmaiseksi.Laita 5 minuutiksi jääkaappiin.
4.Valmistetaan täyte 2 . Laitetaan liivatteet kylmään veteen likoamaan. Murskataan suklaat sekä vaahdotetaan kuohukerma. Sekoitetaan kermavaahdon joukkoon mascarpone sekä suklaa murut. Liota liivatteet kiehuvaan veteen ja sekoita joukkoon.
5.Kaada vuokaan ensimmäisen kerroksen päälle.Laita jääkappiin 5 minuutiksi.
6.Valmista täyte 3 samalla tavalla kuin täyte 1. Kaada vuoan päällimmäiseksi ja anna kakun hyytyä kylmässä vähintään 3 tuntia. Kakku on parhainta vasta seuraavana päivänä kun maku tulee kunnolla esille.Rouhi päälle erimakuisia suklaita :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerttu kiittää kommentistasi :)