perjantai 15. marraskuuta 2013

Keltainen koskenlaskijan kanakastike


Teki mieli koskenlaskija juustoa ja tällä kertaa tein siitä kanakastiketta joka on muuten siis todella hyvän makuista. Tuo koskenlaskija juusto tuo niin hyvää makua ruokiin.
Tämä oli hieman tulista koska olenkin kova käyttämään mausteita,ripauttelen vähän kaikkia mausteita maun mukaan ruokiin. Ohjeesta voi jättää punaisen chilin pois jos ei pidä pienestä tulisuudesta.
Ohjeesta tulee aika iso satsi kastiketta,kuvassa on siis vain pieni määrä tästä.Kastiketta tarjosin oma tekoisen peruna muusin kanssa.Sitten asiaan, eli itse reseptiin :

400 grammaa hunajamarinoituja broilersuikaleita
1 pkt paprika koskenlaskijajuustoa
n.0,5l vettä
  1 punainen paprika
1 jumbo herkkusieni
1 punainen chili ilman siemeniä
1 iso sipuli
broiler maustetta
suolaa
paprika jauhetta
valkosipulirouhetta
rouhittua mustapippuria


1.Pilko sipuli,chili,paprika ja herkkusieni pieneksi kuutioksi.Paista niitä oliiviöljyssä hetken.
2.Lisää broiler suikaleet pannulle.Lisää tässä vaiheessa hieman broilermaustetta.
3.Kun broileri on kypsää sekoita koskenlaskija juusto pieninä paloina joukkoon.
4.Sitten kun juusto on sulanut aloita ohentamaan hieman kastiketta  vedellä sillä kastike on aika paksua tässä vaiheessa.
5.Mausta ruoka ja anna seistä pannulla miedolla lämmöllä 10-15min niin maustuu oikein makoisaksi.
Nyt on lupa nauttia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerttu kiittää kommentistasi :)