lauantai 24. lokakuuta 2015

Kinuskikuorrute

Kinuskikuorrute on jotakin niin ihanaa, nam. Valmistuksessa täytyy vain olla tarkkana ettei kuorrutteesta tule liian löysää tai kovaa. Suosittelen käyttämään vesilasi testiä. Testaa kinuskia tiputtamalla tippa kinuskia kylmään vesilasiin. Jos tippa sakeutuu veden pinnalle ei kinuski ole vielä valmista. Jos taas tippa vajoaa pohjalle kokonaisena on se valmista. Tämä ohje riittää 26 cm kakun päälle.
3 dl kuohukermaa
3dl fariinisokeria
1. Sekoita aineet kattilassa ja kiehauta.
2 . Laske lämpötilaa keskiasteelle.
3. Sekoittele koko ajan kinuskia. Kinuski ei saa enään kiehua.
4. Tee vesilasi testi noin. 10 minuutin päästä . Jatka keittelyä kunnes tippa vajoaa vesilasin pohjalle.
5. Anna seistä hetki huoneenlämmössä. Näin kinuski ei valu pitkin kakun reunoja ja pöytiä.
6. Kun kinuski on hieman jähmeämpää , kaada se kakun päälle ja siirrä hetkeksi jääkaappiin.

2 kommenttia:

Kerttu kiittää kommentistasi :)