maanantai 24. helmikuuta 2014

Syntisen hyvä Suklaakakku

Miehen kanssa päätettiin että meillä tehdään suklaakakku, koska ei ikinä oltu kumpikaan syöty tälläistä aitoa oikeaa suklaakakku, ihmeellistä eikö?Selailin netistä reseptejä ja yhteishyvän sivuilta löysin tämän ihastuttavan kakun. Pakko oli siis kokeilla! Todella hyvää tuli ja pienemmästäkin palasta lähtee taatusti makean himo,on meinaan sitten makiaa! Ohjeesta tulee noi 10 palan kakku.
 
200 g taloussuklaata
200 g margariinia
4 munaa
2 dl sokeria
4 rkl kaakaojauhetta
1,5 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
Kuorrutus
150 g taloussuklaata

1 dl kermaa
1 rkl margariinia
1.Voitele 24cm irtopohjavuoka ja korppujauhota.
2.sulata suklaa ja margariini samassa astiassa vesihauteessa.
3.Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi
4.Lisää nyt sekaan sulatettu suklaamargariini seos
5.Sekoita kuivat aineet keskenään ja sekoita muuhun taikinaan kevyesti nostellen.
6.Levitä vuokaan ja paista 175 asteessa noin.45 minuuttia.
7.Nyt valmista kuorrutus. Kuumenna kermaa kattilassa mutta älä keitä.Lisää suklaa ja margariini.
8.Anna tasaisen kuorrutuksen jäähtyä hieman ja levitä jäähtyneen kakun päälle tasaisesti.
9.Raasta koristeeksi viellä suklaahippusia.
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerttu kiittää kommentistasi :)