sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Pizzapäivä


Pizzapohja 4kpl keskikokoisia pitzoja

6dl vettä
n.12dl jauhoja
1pss kuivahiivaa
ripaus suolaa
2rkl oliiviöljyä
ripaus timjami
2rkl siirappia

1.Kädenlämpöiseen veteen lisätään pussi kuivahiivaa.
2.Lisää suola,siirappi ,öljy sekä timjami
3.Lisää jauhot vähitellen kädellä vaivaten.
4.Laita taikina kohoamaan lämpöiseen vedottomaan paikkaan
noin 30 minuutiksi.
5.Kun taikina on kohonnut lisätään tarvittaessa jauhoja ja vaivataan taikinaa hieman. Jaa taikina neljään osaan ja kaulitse pyöreiksi.
6.Paista 175 asteessa noin. 15 min.

Tonnikalapizza
Dolmio original tomaattikastike
juustoraastetta
fetajuustoa
homejuustoa
tonnikalaa
katkarapuja
oreganoa

Ilmakuivattukinkku pizza
Dolmio original tomaattikastiketta
juustoraastetta
mozzarella juustoa
ilmakuivattua kinkkua
pekonia
kirsikkatomaatteja


Yllä on kaksi erilaista pizzaa eri täytteillä. Ilmakuivattukinkku pizza on löydetty valintatalon sivuilta,tonnikala pitza on oma kehittämä. Huomaathan että laita juustoraaste heti levitettyäsi tomaattikastikkeen niin siitä tulee parempaa. Ilmakuivatussa kinkku pizzassa ilmakuivattu kinkku sekä tomaatit lisätään vasta kun pitza on tullut uunista.
Kuvia en pitzoista kehdannut laittaa kun eivät olleet kovin edustavan näköisiä kuvia : D 

Lisää lopuksi pitzan päälle tuoretta basilikaa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerttu kiittää kommentistasi :)